Home Επικαιρότητα Ανδραβίδα: Στα ίχνη του 60χρονου δολοφόνου η ΕΛΑΣ

Ανδραβίδα: Στα ίχνη του 60χρονου δολοφόνου η ΕΛΑΣ

0

Στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο 60χρονος δολοφόνος, που ξεκλήρισε την οικογένεια του Aρμάντο και Μαρία Κλότσι σκοτώνοντας και τα δύο παιδιά τους, πραγματοποίησαν έρευνα οι αρχές, πριν από λίγη ώρα, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να εντοπιστεί. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι σοροί του Aρμάντο και της Μαρίας βρέθηκαν μπροστά στο τρέιλερ του 60χρονου άνδρα ο οποίος, είχε ήδη «φορτώσει» την σορό του ενός παιδιού και ετοιμαζόταν να «φορτώσει» και την σορό του μικρότερου παιδιού, ωστόσο δεν πρόλαβε… καθώς στο σπίτι έφτασε ο 12χρονος γιος της οικογένειας που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης σκόπευε να εξαφανίσει ολόκληρη την οικογένεια, και αυτός είναι και ο λόγος που αποπειράθηκε να καθαρίσει και τα αίματα από την οικία στην οποία διέμενε η οικογένεια.

Στην Ανδραβίδα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, σχετικά με τους λόγους που ο 60χρονος οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να αιτιολογεί την πράξη του. Η σύλληψη του δράστη, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα «γιατί» που υπάρχουν σχετικά με το φονικό, αλλά και το πώς μπόρεσε να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια βάζοντας τέλος και στην ζωή δύο  μικρών παιδιών.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν στραφεί στον εντοπισμό του 60χρονου δράστη, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Απαντήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλονίζει τη χώρα αναμένεται να δοθούν με τη σύλληψη του 60χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του 12χρονου έρχεται από την Αθήνα προκειμένου να καταθέσει αλλά και να πάρει στην αγκαλιά του τον γιο του που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

Exit mobile version