Home Επικαιρότητα 55χρονη εργαζόμενη στο δήμο Πύργου έχασε τη «μάχη» από κορωνοϊό

55χρονη εργαζόμενη στο δήμο Πύργου έχασε τη «μάχη» από κορωνοϊό

0

Προσβλήθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου είχε μεταβεί για άλλη σοβαρή ασθένεια

Τραγικό «παιχνίδι» έπαιξε η μοίρα  στην Αικατερίνη Δημοπούλου από τα Λαστέϊκα Πύργου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις  55 ετών, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν για άλλη σοβαρή ασθένεια στο Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών.

Η άτυχη μητέρα τριών παιδιών ήταν εργαζόμενη ως καθαρίστρια στο δήμο Πύργου και πριν από ένα μήνα περίπου χρειάστηκε να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο,  αφού  διαγνώστηκε με επιθετική σοβαρή ασθένεια.

Εκεί  δυστυχώς  «κόλλησε»  από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, αν και ήταν εμβολιασμένη, κάτι που επιβεβαιώνεται από την υπηρεσία της,  ενώ  συγχρόνως στο δήμο αναγράφεται ως αιτία  θανάτου της ο covid-19.

Από τον ιό εξάλλου προσβλήθηκε και ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με όσα προβλέπονται τέθηκε σε  περιορισμό και  για το συγκεκριμένο λόγο η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει αύριο Πέμπτη  και ώρα 11.30 π.μ. από  τον Ιερό  Ναό  Αγίου Σπυρίδωνα Λαστεΐκων.

Ψήφισμα

Εξάλλου για το θάνατο της Αικατερίνης Δημοπούλου, συζύγου Ευσταθίου Καρρά, ο σύλλογος εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως, εξέδωσε χθες ψήφισμα στο οποίο αναφέρει τα εξής

«Ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμων Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως με την αναγγελία του θανάτου της συναδέλφου Δημοπούλου Αικατερίνης, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 και εκτιμώντας την προσφορά της στο Δήμο, σε ένδειξη πένθους, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Να παραβρεθεί αντιπροσωπία στην εξόδιο ακολουθία

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της

Να καταθέσει ένα χρηματικό ποσό στην εκκλησία αντί στεφάνου στην μνήμη της

Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                          

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ».

Exit mobile version