Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καλίδονας για το θάνατο 49χρονου...

Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καλίδονας για το θάνατο 49χρονου από Πρασιδάκι από κορωνοϊό: «Δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο σιωπή…»

Στον τραγικό θάνατο από κορωνοϊό του  49χρονου  Βασίλη Δημητρακόπουλου από το Πρασιδάκι, αναφέρεται σε ανάρτησή της η πρόεδρος του  πολιτιστικού συλλόγου Καλίδονας κ. Τριανταφυλλιά Νιάρχου.

Η κ. Νιάρχου αναφέρει τα εξής:

«Ένας θάνατος πάντα σημαδεύει τη ζωή μας . Άνθρωποι που μας λείπουν πάντα θα σκιάζουν τις στιγμές μας όσο κι αν η ζωή συνεχίζεται…

Σήμερα ένας ώριμος άνδρας 49 χρόνων με ισχυρή προσωπικότητα, με πιστή μεγάλη στη θρησκεία μας, δυστυχώς δεν μπόρεσε να νικήσει αυτή την καταραμένη πανδημία… Ένας καλός σύζυγος, ένας στοργικός πατέρας μας βλέπει πλέον από τον ουρανό. Ίσως είναι ανάμεσα στους αγγέλους… μας παρακολουθεί, συμπάσχει που μας γέμισε θλίψη, ίσως αναρωτιέται γιατί να φεύγω τόσο νωρίς. Θα δίνει μόνος του την απάντηση. <Ήταν θέλημα Θεού..>> και θα προσεύχεται για όλους μας.  Ο Βασίλης Δημητρακόπουλος του Γεωργίου και της Αγγελικής, που για πολλά χρόνια μας συνέδεε μια μεγάλη και αληθινή φιλία δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.. Είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε και να συμφιλιωθούμε με το θάνατό του. Η θλίψη αφόρητη , ο πόνος αβάσταχτος. Δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο σιωπή… Μια ευχή μόνο μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια του. Να σταθούν δυνατοί γεμάτοι υγεία… Γιατί έτσι θα τους θέλει ο αγαπημένος τους ΒΑΣΙΛΗΣ και το χαμόγελό του θα συνεχίζει να φωτίζει το πρόσωπό του.!! Κουράγιο …κουράγιο… κουράγιο αγαπημένοι οικογενειακοί μου φίλοι. Καλό μας Παιδί Βασίλη καλό παράδεισο Ας είναι αιωνία σου η μνήμη..!!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ