Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτέλιος Τσεκουρλούκης: Η εμβληματική μορφή του Facebook με τους 8.633 διαδικτυακούς φίλους...

Στέλιος Τσεκουρλούκης: Η εμβληματική μορφή του Facebook με τους 8.633 διαδικτυακούς φίλους που δε δίσταζε να εκφράζει το πάθος και αγάπη του για την δουλειά του κτηνοτρόφου

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης έμελε να κόψει το νήμα της ζωής του 28χρονου Στέλιου (ή Στελάρα όπως των φώναζαν οι δικοί του) Τσεκουρλούκης από το Βαρθολομιό. Η σελίδα του Στέλιου στο facebook που πριν από μερικές μόλις ημέρες είχε γεμίσει με ευχές για την ονομαστική του εορτή από χθες, από χθες έχει μόνο μηνύματα θλίψης για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του Στέλιου…. Ποιος ήταν όμως ο 28χρονος Στέλιος που κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των συγχωριανών του ενώ ήταν από τα ποιο δημοφιλή πρόσωπα του facebook; Γεννήθηκε το 1993. Παιδί αγροτικής οικογένειας από το Βαρθολομιό. Ο 60χρονος πατέρας κτηνοτρόφος και η 52χρονη μητέρα του, εργάζεται στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού.

Ο Στέλιος άφησε στο σχολείο τελειώνοντας το δημοτικό ενώ επέλεξε να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία…. Ο ίδιος είχε άλλα πέντε αδέρφια (μία αδερφή και άλλους τέσσερις αδερφούς). Η μεγάλη του αγάπη…. Το κοπάδι του. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι είχε πάρει από τον πατέρα μου περίπου 80 πρόβατα, ενώ πριν από τρία χρόνια το κοπάδι του είχε περισσότερα από 150 πρόβατα, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί. Η εμβληματική μορφή του Facebook, με τους 4.590 διαδικτυακούς φίλους, δε διστάζει να εκφράσει το πάθος και αγάπη του για την δουλειά του κτηνοτρόφου και είχε αναφέρει ότι: «η δουλειά είναι σκληρή. Το πρωί με τα πρόβατα, το μεσημέρι στο σπίτι για φαγητό και το απόγευμα μέχρι να πέσει ο ήλιος πάλι με τα πρόβατα. Βέβαια έχω και προσωπική ζωή.

Βγαίνω τα βράδια με τους φίλους μου, με τις παρέες μου» Ο Στέλιος έχει ως χόμπι να μαζεύει κουδούνες και γκλίτσες: «Όταν πηγαίνω σε ορεινά χωριά και βρίσκω κουδούνες ή γκλίτσες που μου αρέσουν, τα αγοράζω». Ο Στέλιος έφυγε χθες για την γειτονία των αγγέλων, σκορπώντας την θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η «Πρώτη» και το «protinews.com.gr» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Στέλιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ