Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Νίκος Ανδρουλάκης στο Πάρκο Ξυστρή, στον Πύργο: «Η Δημοκρατική Ηλεία σφραγίζει...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Πάρκο Ξυστρή, στον Πύργο: «Η Δημοκρατική Ηλεία σφραγίζει τη νίκη»

Μίλησε σε κατάμεστη αίθουσα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ χθες βράδυ

Του Μιχάλη Δημητρόπουλου
mixalisdimitro@hotmail.com

Μήνυμα νίκης για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ έδωσε χθες από το Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την «συγκλονιστική του παρουσία», μίλησε για «σφραγίδα νίκης» στην Ηλεία.

«Σήμερα η Δημοκρατική Ηλεία δεν ανοίγει μια χαραμάδα ελπίδας και αναγέννησης, αλλά σφραγίζει μία νίκη που στις 12 Δεκεμβρίου κάνει την παράταξη να αλλάξει σελίδα. Μα, πάνω απ’ όλα, είναι η εγγύηση ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι ξανά οι πρωταγωνιστές στην πατρίδα μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά.  «Από αυτόν τον αγροτικό Νομό, δεν μπορώ να μη σταθώ σε ένα όραμα που πρέπει να έχουμε στην περιφερειακή ανάπτυξη. Αυτή η χώρα μπορεί να κάνει πολλά για να κρατήσει τα παιδιά της εδώ, ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια.  Γιατί η Ηλεία, η Πελοπόννησος ολόκληρη, η Δυτική Ελλάδα, να μην ασκήσουν πολιτικές αναπτυξιακές, όπως κάνει η Ιταλία και η Ισπανία, που διασυνδέει το αγροτικό προϊόν με τον τουρισμό. Πρέπει να γίνει ο οδικός άξονας Πάτρα-Πύργος, για να ανοίξει ακόμα περισσότερο η ροή για τουριστικά ρεύματα και στην Ηλεία. Είναι ένα ζήτημα ζωής, πνοής για τον νομό, Άρα μπορούμε με όραμα να διασυνδέσουμε τον αγροδιατροφικό τομέα με τον τουρισμό και αυτοί που έρχονται εδώ, να μην είναι πελάτες 10-15 ημερών αλλά 365 και όταν επιστρέφουν, να αναζητούν ως πρεσβευτές των προϊόντων μας αυτά που γεύτηκαν στις διακοπές τους στην Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Ανδρουλάκης.

Πλήθος αυτοδιοικητικών, φορέων, θεσμικών και απλών φίλων του ΚΙΝΑΛ από όλη την Ηλεία βρέθηκαν χθες στον Πολυχώρο επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για μεγάλη προσέλευση, ανάλογη με αυτή που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν μίλησε στις 6 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως στην πιο συγκινητική στιγμή της χθεσινής βραδιάς, τον Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχθηκε και έσφιξε στην αγκαλιά της η χήρα του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, Ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ