Πύργος: Τι δηλώνει γιαγιά που πυροβόλησε τον ληστή της!

Η ηλικιωμένη γυναίκα δήλωσε πως αρκετές μέρες πριν το περιστατικό είχε παρατηρήσει μια περίγεργη κινητικότητα από τον δράστη.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα. Στην μάχη που ακολούθησε η ηλικιωμένη γυναίκα πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Η ηλικιωμένη σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε πως αρκετές μέρες πριν το περιστατικό είχε παρατηρήσει μια περίγεργη κινητικότητα από τον δράστη. Παράλληλα δηλώνει πως δεν σκοπεύει να φύγει από τον τόπο της, παρότι τα παιδιά της βρίσκονται στο εξωτερικό και η πόρτα τους είναι ανοιχτή. Η ίδια μετά από σαράντα χρόνια στην ξενιτιά θέλει να ζήσει στον τόπο της και δηλώνει κατηγορηματικά: Δεν πρόκειται να πάω πουθενά και άμα θέλουν να με σκοτώσουν ας με σκοτώσουν!

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πηγή:pelop.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ