Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΘλίψη και οδύνη στην κηδεία της μικρής Παναγιώτας

Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της μικρής Παναγιώτας

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης έγινε σήμερα (13/7) η κηδεία για τον τραγικό θάνατο της μικρής Παναγιώτας στο τροχαίο της Νίκαιας, με την τελετή να λαμβάνει τόπο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό.

Κρατώντας λευκά λουλούδια, συντετριμμένοι όλοι με δάκρυα στα μάτια ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ράγισε καρδιές η φωνή του πατέρα βγαίνοντας από την εκκλησία ενώ η μητέρα υποβασταζόμενη από συγγενικά πρόσωπα κρατώντας στα χέρια της την φωτογραφία του κοριτσιού ξέσπασε.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ξαδέλφη της;

Όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη όταν το 7χρονο αγγελούδι παρασύρθηκε από φορτηγό καθώς προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο μαζί με τη θεία και την 12χρονη ξαδέρφη της. Μόλις είχαν κατέβει από ένα πούλμαν καθώς επέστρεφαν από την παραλία.

Το δυστύχημα με θύμα την 7χρονη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τον ANT1, η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγία Σοφία όπου η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού στο οποίο ήταν κρατούμενος μετά το τραγικό δυστύχημα και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από την Τροχαία για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ