Υπόθεση δολιοφθοράς στη Ν. Φιγαλεία εξετάζει το Α.Τ. Ζαχάρως

Έκοψαν τον κεντρικό αγωγό

ύδρευσης με …πριόνι!

Δολιοφθορές  στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης με …πριόνι, σημειώθηκαν   στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στην περιοχή της Ν. Φιγαλείας, με αποτέλεσμα   για πολλές ώρες   οι κάτοικοι να μείνουν χωρίς νερό!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ», η πρώτη δολιοφθορά έγινε την Πέμπτη  στον κεντρικό αγωγό, τον οποίο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης έκοψε με πριόνι.

Κάτι ανάλογο συνέβη και την επόμενη ημέρα σε άλλο σημείο του δικτύου,  το οποίο κόπηκε ξανά με πριόνι, με αποτέλεσμα να προκληθεί σημαντική βλάβη  σε ολόκληρο το δίκτυο ύδρευσης.

Επί τόπου βρέθηκαν άμεσα  συνεργεία της ΔΕΥΑ Ζαχάρως, τα οποία αποκατέστησαν τις ζημιές σε μια εποχή όπου επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες και η ύπαρξη του νερού είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους.

Ταυτόχρονα από τους αρμοδίους της επιχείρησης έγινε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο Α.Τ. Ζαχάρως, το οποίο διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαίτιων της δολιοφθοράς.

Ερωτηθείς σχετικά για το συμβάν, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ζαχάρως κ. Δημ. Κλημαντίτης, καταδίκασε  το γεγονός το οποίο συνέβη σε μια περίοδο όπου λόγω κλιματολογικών συνθηκών, εγκυμονούνται κίνδυνοι για τους πολίτες.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ