Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω

Καλά είναι τα νέα για την 34χρονη από τη περιοχή της Ζαχάρως. Η νεαρή γυναίκα νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες στο Τζάνειο Nοσοκομείο Πειραιά. H 34χρονη παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ αρχικά είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Πύργου παρουσιάζονταν ιδιαίτερα ισχυρούς πονοκεφάλους. Μάλιστα η 34χρονη θεωρούσε ότι έχει πάθει ίλιγγο, γεγονός το οποίο και διαψεύστηκε από τις πρώτες κι όλας εξετάσεις.

Η κοπέλα βγήκε χθες από την ΜΕΘ, καθώς η κλινική της κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου.

Στο Τζάνειο αναμένεται να μείνει για μερικές ακόμα ημέρες, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν την πορεία της υγείας της, η οποία όμως φαίνεται ότι δεν διατρέχει κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο. Την ίδια στιγμή οι γονείς της, αναζητούν ειδικό κέντρο αποκατάστασης, έτσι ώστε πολύ σύντομα η 34χρονη να σταθεί και πάλι στα πόδια της, επιστρέφονταν στην καθημερινότητα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τον ΕΟΦ, αν η εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από το εμβόλιο το οποίο έκανε η 34χρονη κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ