Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕργασίες καθαρισμού στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου

Εργασίες καθαρισμού στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου

Υλοποιούνται με απόφαση της Π.Ε. Ηλείας

   Στην έναρξη των εργασιών καθαρισμού της Ε.Ο Πατρών – Πύργου, που εκτελούνται με πρωτοβουλία και απόφασή του, βρέθηκε χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

   Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού – αποψίλωσης και καλλωπισμού, εκατέρωθεν της Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στην κεντρική αλλά και στις βοηθητικές οδούς, στο τμήμα από την διασταύρωση Χανακίων έως την διασταύρωση Λαμπετίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα σημεία στα οποία, λόγω της πυκνής βλάστησης, εμποδίζεται η ορατότητα, αλλά και στο κλάδεμα και στην κοπή των δαφνών στις διαχωριστικές νησίδες, οι οποίες καλύπτουν την υφιστάμενη σήμανση και δυσκολεύουν την ορατότητα. Παράλληλα, θα γίνει καθαρισμός τάφρων και απομάκρυνση των συσσωρευμένων απορριμμάτων.

   Ο κ. Γιαννόπουλος κατά την επίσκεψή του στο σημείο ενημερώθηκε από τον εργολάβο για την πορεία των εργασιών και τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης τους, ενώ όπως και ο ίδιος διαπίστωσε, οι εκτελούμενες εργασίες πραγματοποιούνται με την τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων ασφαλείας και προστασίας του εργατοτεχνικού προσωπικού αλλά και των διερχόμενων οδηγών. «Προβαίνουμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις, για την άρση της επικινδυνότητας στο εν λόγω τμήμα, το οποίο δέχεται καθημερινά μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο μετά και την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις. Παράλληλα, σε όλο το τμήμα των υπό εκτέλεση εργασιών, εκατέρωθεν της Ε.Ο, καταλήγουν πολλές διασταυρώσεις από μεγάλους οικισμούς πέριξ του Πύργου. Ήταν λοιπόν απαραίτητο να γίνουν αυτές οι εργασίες, προκειμένου να διεξάγεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο», σχολίασε τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ