Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιέκοψε την απεργία πείνας για λόγους υγείας

Διέκοψε την απεργία πείνας για λόγους υγείας

Η 70χρονη μπροστά από το δημαρχείο Ζαχάρως

Ουσιαστική ήταν η παρέμβαση τηςαντιδημάρχου   Ζαχάρως κ. Δήμητρας  Σκαλτσά

Την απεργία πείνας για λόγους υγείας διέκοψε αργά χθες τη νύχτα,  η 70χρονη μπροστά από το δημαρχείο Ζαχάρως, η οποία με αυτό τον τρόπο  εξέφρασε τη διαμαρτυρία της για την κατάργηση θέσης για ξαπλώστρες  στην παραλία  Γιαννιτσοχωρίου, που μέχρι πέρυσι μίσθωνε ο γιος της Μιχάλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ»,  στο χώρο που βρισκόταν η   κ. Γεωργία Τσιλιβίτα πήγε τα μεσάνυχτα η αντιδήμαρχος  Ζαχάρως κ. Δήμητρα Σκαλτσά, η οποία κάλεσε ιατρό προκειμένου να εξετάσει την ηλικιωμένη γυναίκα, που διαπιστώθηκε  να έχει υψηλή πίεση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και με παρέμβαση του γιου της, η 70χρονη σταμάτησε την απεργία πείνας και μεταφέρθηκε  στο σπίτι της προκειμένου να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Η κίνηση ωστόσο της αντιδημάρχου Ζαχάρως, σχολιάστηκε με ευμενή λόγια από συγγενικά πρόσωπα της ηλικιωμένης, καθώς και από τους κατοίκους της περιοχής.

Να αναφερθεί ότι  εκ μέρους του κ. Τσιλιβίτα έγινε γνωστό πως θα συνεχιστούν οι νόμιμες ενέργειες για την διατήρηση της θέσης στην παραλία Γιαννιτσοχωρίου, εν αναμονή και της γνωμοδότησης για την προσφυγή που έκανε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καθώς και στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ