Ηλικιωμένος απείλησε με καραμπίνα παιδιά που έπαιζαν

Στη περιοχή της Δεξαμενής στο Πύργο

Ένα πραγματικά ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή της Δεξαμενής στο Πύργο. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ένας ηλικιωμένος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι της οικίας του κρατώντας καραμπίνα, την οποία και έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή.

Τα παιδιά έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν καθώς δεν γνώριζαν τις προθέσεις του ηλικιωμένου άνδρα. Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία και πρώτοι στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που με ψυχραιμία μίλησαν στον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος δήλωσε ενοχλημένος από τις φωνές και το παιχνίδι των παιδιών και κατάφεραν μετά από λίγα λεπτά να του αφαιρέσουν την καραμπίνα που είχε στην κατοχή του.

Στο σημείο έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου οι οποίοι προχώρησαν στη προσαγωγή του ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στις Αστυνομικές Αρχές από κατοίκους δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος επιχείρησε να απειλήσει τα παιδιά που έπαιζαν στο σημείο.

Related Articles

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ