Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Το μέλλον της αποϊδρυματοποίησης των παιδιών μας στην Ηλεία»

«Το μέλλον της αποϊδρυματοποίησης των παιδιών μας στην Ηλεία»

Στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών η Δόμνα Μιχαηλίδου

Επίσκεψη στη δομή του παραρτήματος ΑΜΕΑ Λεχαινών (ΚΕΠΕΠ) πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Σκοπός της επίσκεψης της ήταν να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στη δομή και να εξετάσει πως μπορούν να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που χρονίζουν. Σε δηλώσεις τους στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου τόνισε πως γίνονται κινήσεις για την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν σε δομές ανά την Ελλάδα και την Ηλεία.

Όπως ανέφερε: «Βρίσκομαι στην Ηλεία στο παράρτημα ΑΜΕΑ τον Λεχαινών έτσι ώστε να γνωρίσω τα παιδιά μας αλλά κυρίως να μιλήσω ξανά με την διοίκηση και τους εργαζόμενους για την καθημερινότητα των παιδιών εδώ, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον κορωνοϊό, για την στελέχωση με την οποία παρείχαμε και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε και κυρίως για το μέλλον της αποϊδρυματοποίησης των παιδιών μας στην Ηλεία».

Η κα Μιχαηλίδου μίλησε και για το θέμα της ενίσχυσης του προσωπικού. «Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, νομίζω ότι οι κοινωνικές μας δομές, οι κλειστές κοινωνικές δομές της Ελλάδας και των Λεχαινών έχουν παραπάνω κόσμο από ότι ποτέ την τελευταία δεκαετία. Και αυτό γιατί έχουμε κινηθεί σε δύο κύριους άξονες, πρώτα γιατί έχουμε βγάλει πλέον το μόνιμο προσωπικό, 317 θέσεις σε όλη την Ελλάδα και εδώ στην Ηλεία, μόνιμες θέσεις, γιατί οι ανάγκες είναι πάγιες και οι άνθρωποι μας μέσα στις δομές χρειάζονται κάποιες σχέσεις με συνέχεια. Οπότε ήδη έχουν βγει και οι τελικοί πίνακες για τους νέους μόνιμους υπαλλήλους – εργαζομένους στις δομές αλλά και για το έκτακτο προσωπικό COVID το οποίο εδώ και ενάμιση χρόνο στελεχώνει τις δομές μας», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ