Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτο επίκεντρο το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Ηλείας

Στο επίκεντρο το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Ηλείας

Τη διοργάνωση ημερίδας στις 27 Ιουνίου στον Πύργο, αποφάσισε χθες η γραμματεία του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών

Πρωτοβουλίες σχετικά και με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της Υγείας στο Νομό

Την διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης με θέμα: «Δημιουργία Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Νομού Ηλείας», αποφάσισε χθες η  γραμματεία του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών, στη συνεδρίαση που έγινε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο υπό το δήμαρχο Πύργου κ. Παν. Αντωνακόπουλο.

Ταυτόχρονα στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνουν ενέργειες και πρωτοβουλίες σχετικά με «την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της Υγείας και συγκεκριμένα και στα δύο Νοσοκομεία του νομού».

Η πανηλειακή ημερίδα για τη δημιουργία Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, αποφασίστηκε να διεξαχθεί  την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 10.30 π.μ. στον Πύργο (Θεματικό Πάρκο Ξυστρή) και στη διάρκεια της  θα γίνει παρουσίαση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης του έργου από τον αρχιτέκτονα – πολεοδόμο Νίκο Αλεξανδρόπουλο.

«Καλούμε, τους θεσμικούς εκπροσώπους του ελληνικού Αθλητισμού και Ολυμπιακού Κινήματος, τους Βουλευτές και τους Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, τους φορείς και τους πολίτες του Νομού Ηλείας, να συμμετέχουν στην ημερίδα. Η παρουσία όλων μας θα συμβάλει αποφασιστικά στη διεκδίκηση και υλοποίηση του οραματικού μας εγχειρήματος. Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την Ολυμπιακή Γη του μέλλοντος!» αναφέρεται εκ μέρους του Πανηλειακού Συμβουλίου Αιρετών .

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εξάλλου,  εκπρόσωποι  του Επιμελητηρίου Ηλείας, του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, του Εργατικού Κέντρου, της ΕΛΜΕ, του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας, αιρετοί  κ.α.

ΛΕΖΑΝΤΑ

AIRETOI: Φωτογραφία αρχείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ