Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑποκατάσταση αγροτικών δρόμων

Αποκατάσταση αγροτικών δρόμων

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ-ΤΟΕΒ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Πηνειού με τον ΤΟΕΒ Γαστούνης, ξεκίνησε η αποκατάσταση προσβασιμότητας δρόμων εντός του δικτύου του Οργανισμού  οι οποίοι παράλληλα είναι και αγροτικοί δρόμοι  της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης .

Ύστερα από αίτημα του προέδρου του ΤΟΕΒ Γαστούνης  κ. Δημήτρη Κουλούρη προς τον Δήμο Πηνειού, ο δήμαρχος  κ. Ανδρέας Μαρίνος,   αποφάσισε να παραχωρήσει το όχημα γκρέιντερ που διαθέτει ο Δήμος.

 «Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα του  πάντα δραστήριου προέδρου ΤΟΕΒ Γαστούνης για παραχώρηση του μηχανήματος του Δήμου μας, με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών σε δρόμους που χρησιμοποιούν οι αγρότες μας. Ο Δήμος είναι δίπλα στον Οργανισμό και τα μέλη του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος.

«Η συνεργασία μας με τον Δήμο Πηνειού, τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους,  είναι άριστη και πάντα  προς όφελος των αγροτών δημοτών» τόνισε  από την πλευρά του ο κ. Δημ. Κουλούρης.

All-focus

«Με τον ΤΟΕΒ Γαστούνης  και τον πρόεδρό του, η συνεργασία μας είναι άψογη. Τα έργα θα διαρκέσουν περίπου 10 μέρες και εκτιμούμε ότι ο χρόνος είναι αρκετός για την αποκατάσταση των ζημιών» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαφρέδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ