Εντείνει τις προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωνοϊού

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Εντείνει τις προσπάθειές του ο Δήμος Ήλιδας, στο μεγάλο του στόχο που είναι ο περιορισμός της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωνοϊού στην περιοχή.

Στο πλαίσιο των  δράσεων που αναλαμβάνει από κοινού με τον ΕΟΔΥ, χθες το πρωί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα,  πραγματοποιήθηκαν  τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου βρέθηκε και συνομίλησε με τα μέλη του κλιμακίου αλλά και κατοίκους, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης. Όπως δήλωσε : «Μην ξεγελιόμαστε. Ο κορωνοϊός είναι εδώ και οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα και πάνω από όλα να εμβολιαστούμε ώστε σύντομα να αποτελέσει έναν μακρινό εφιάλτη και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητά μας».  Ο Δήμος Ήλιδας, συνέχισε ο κ. Λυμπέρης : «σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί -και θα συνεχίσει για όσο χρειαστεί- δειγματοληπτικούς  ελέγχους στους κατοίκους. Επαναλαμβάνω πως για να ξεπεράσουμε την πανδημία θα πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα και να εμβολιαζόμαστε και καλώ τους συνδημότες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες και να είναι προσεκτικοί».

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αύριο στην πλατεία Αγ. Αθανασίου

Αύριο, Τετάρτη 12  Μαΐου και ώρες 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα,  θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο ώστε να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα του rapidtest.

Οι δειγματοληψίες θα σταματούν 15 λεπτά πριν την λήξη του ωραρίου, δλδ στις 13.45.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ