Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Ανάσταση γεννά ελπίδα

Η Ανάσταση γεννά ελπίδα

Τον Επιτάφιο θρήνο διαδέχεται το μήνυμα της Ανάστασης

Επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού, καθώς η κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού έρχεται να μας θυμίσει όλα εκείνα τα οποία τείνουμε να ξεχάσουμε. Είναι η δεύτερη χρονιά που η Ανάσταση του Θεανθρώπου θα εορταστεί υπό την σκιά της πανδημίας. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη 42 εκατ. κρούσματα και ένα εκατομμύριο θάνατοι, ενώ στην χώρα μας μέχρι και χθες ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανερχόταν σε 342.908, την ίδια στιγμή που έχουν καταγραφεί 10.315 θάνατοι συνανθρώπων μας.

Την περίοδο της πανδημίας και της αβεβαιότητας που διανύουμε, το Αναστάσιμο μήνυμα είναι διαχρονικό. Προσφέρει ελπίδα και αισιοδοξία, ότι ο «Γολγοθάς» τον οποίο μπορεί να βιώνει ο καθένας, θα φτάσει κάποια στιγμή στο τέλος του. Το μήνυμα της Ανάστασης αγγίζει το σύνολο του κόσμου που εξακολουθεί να δοκιμάζεται με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

Απόψε παρά τα αυστηρά μέτρα λόγω της Πανδημίας, όλοι θα ψάλουν τα εγκώμια του Επιταφίου. Τον θρήνο όμως θα διαδεχτεί η χαρά και η ελπίδα με την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Η ελπίδα είναι εκείνη που μας οδηγεί, που μας κρατά δυνατούς και κάνει το μέλλον να μοιάζει περισσότερο αισιόδοξο.

Η Πρώτη και το protinews.com.gr σας εύχονται ολόψυχα, η Ανάσταση του Κυρίου να χαρίζει Υγεία σε όλους όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ