Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚλειστή η πλατφόρμα διάθεσης self test

Κλειστή η πλατφόρμα διάθεσης self test

Από το Μεγάλο Σάββατο έως και την Τετάρτη 5 Μάη

Μπορεί οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα να οφείλουν να υποβάλλονται σε self test μία φορά την εβδομάδα και να δηλώνουν το αποτέλεσμα στην ειδική πλατφόρμα. Ωστόσο ανατροπές αναμένεται να υπάρξουν λόγω των αργιών του Πάσχα. Αλλά και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς. Ειδικότερα η πλατφόρμα χορήγησης των self test θα παραμείνει κλειστή από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έως και την Τετάρτη 5 Μάη. Συνεπώς δεν θα είναι δυνατή η διάθεση των τεστ από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας Δημήτρης Θεοδωρόπουλος επισημαίνει: «Από την στιγμή που η διάθεση των self test επεκτάθηκε και σε άλλες κατηγορίες πολιτών όπως ήταν επόμενο πρόεκυψαν προβλήματα στην λειτουργία των φαρμακείων κυρίως στα εφημερεύοντα.

 Πάνω σε αυτήν την βάση αποφασίστηκε η πλατφόρμα να είναι κλειστή κατά τις ημέρες της αργίας. Συγκεκριμένα αυτήν την εβδομάδα θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 στις 08:00 π.μ όπως και κάθε Σαββατοκύριακο.

Πέραν τούτου δεν θα χορηγούνται self test από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ