Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣάλος από το κορωνοlive στον Πύργο

Σάλος από το κορωνοlive στον Πύργο

Που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης

Τραγούδια, σαμπάνιες και… συνωστισμός χωρίς μάσκες

«Δεν ήθελα επουδενί να εκθέσω την υγεία και των συμπολιτών μου», τονίζει ο τραγουδιστής

Πρώτο θέμα στο πανελλήνιο έγινε ο Πύργος μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τη διοργάνωση υπαίθριου… κορωνοlive στην κεντρική πλατεία της πόλης το βράδυ της Κυριακής.

Το live είχε καλλιτέχνη, ηχείο και μικρόφωνο και εκατοντάδες άτομα -κυρίως νεαρής ηλικίας- που συνωστιστήκαν χωρίς μάσκες. . Μάλιστα κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ανοίξουν και σαμπάνιες προς τιμή του καλλιτέχνη… Οι εικόνες καταγράφηκαν από τα κινητά τηλέφωνα παρευρισκόμενων και αναμεταδόθηκαν μέσα από τα social media στο διαδίκτυο…

Το περιβόητο κορωνοlive ξεκίνησε γύρω στις 20:30, μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μία ώρα. Και δυστυχώς μπορεί να αποτελέσει ακόμα μία εστία υπερμετάδοσης, τα αποτελέσματα της οποίας θα δούμε το επόμενο δεκαήμερο. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό, χωρίς να έχει ανοίξει η εστίαση, παρατηρείται έντονα το φαινόμενο του συνωστισμού στην πλατεία του Πύργου ειδικά τις βραδινές ώρες.

«Το σταμάτησα όταν μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος», λέει ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής του πάρτι στον Πύργο, Πάνος Βαβίλης, μίλησε στο MEGA και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τις σκηνές συνωστισμού.  Ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε κάποια συναυλία. Ανέφερε δε ότι: «δεν υπήρχε οργάνωση, υποδομή, διαφήμιση, δεν είχα την πρόθεση να οργανώσω το πάρτι. Ζω από αυτή τη δουλειά, δεν βρήκα να προκαλέσω, γιατί ανήκω σε ευπαθή ομάδα».

«Ήμουν με τρεις φίλους, είχα την ιδέα να βγω να πω τρία τραγούδια. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς στην πλατεία του Πύργου δεν ήθελα επ’ουδενί να εκθέσω την υγεία και των συμπολιτών μου», πρόσθεσε.

«Δεν ήταν κορωνοπάρτι το σταμάτησα όταν μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος. Δεν το έκανα για μαζέψω κόσμο ή λεφτά. Σταμάτησε όταν μαζεύτηκε ο κόσμος. Δεν πρέπει κι εμείς να εκφραστούμε;», υπογράμμισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ