Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Το μέλλον μας ανήκει …»

«Το μέλλον μας ανήκει …»

ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΒΡΙΝΑΣ

Άκρως επιτυχημένη η χρονιά που ολοκληρώθηκε για τον Κεραυνό Βρίνα. Με τον Βασίλη Κοπανιτσάνο ταμία της ομάδας και πρόεδρο του Τ.Σ Βρίνας να εκδίδει ανακοίνωση. Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: « Μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές χρονιές μετά από 30 χρονιά αδιάλειπτης παρουσίας μας στα Ηλειακα γήπεδα έληξε και επίσημα με αυτόν τον τρόπο. Τα συναισθήματα μας ανάμεικτα σήμερα ωστόσο θα προέχει πάντα η Υγεία όλων!

Ο Απολογισμός απολυτά θετικός και απρόσμενος για πολλούς  σε όλα τα επίπεδα !!

Στις έξι αγωνιστικές  τρεις νίκες – μια ισοπαλία – μια αναμενόμενη ήττα από τον Πανηλειακο και μια άδικη ήττα στην πρεμιέρα …… Και όλη η ποδοσφαιρική Ηλεία να μιλάει για τον Κεραυνό Βρινας !!!

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον προπονητή μας Νίκο Αλεξανδρόπουλο. Σε Όλα μας τα Παιδιά που φόρεσαν  – μάτωσαν τη φανέλα και έφεραν αυτά τα καταπληκτικά αποτελέσματα. Τους αξίζουν πολλά Μπράβο και αμέτρητα συγχαρητήρια. Γιατί κάποιες φόρες αυτές οι επιτυχίες ήρθαν κάτω από αντίξοες συνθήκες!

Συγχαρητήρια επίσης στην Ε.Π.Σ. Ηλείος, στους Διαιτητές και σε όλους τους εμπλεκομένους με την διοργάνωση των πρωταθλημάτων. Καθώς και σε όλες τις άλλες ομάδες για την συνεργασίας που είχαμε .

Εξίσου σημαντικό κατορθώσαμε και έξω αγωνιστικά  με τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, την σχεδόν ολοκλήρωση της εγγραφή μας στο μητρώο της ΓΓΑ. Με την ταυτόχρονη οικονομική μας ενίσχυση, την έκδοση του επετειακού ημερολογίου για τα 30 χρόνια. Κι αρκετά άλλα τα οποία έγιναν με πολύ κόπο και από λίγους !

Τώρα επειδή η φετινή χρονιά διακόπηκε την 6η αγωνιστική και η περσινή τελείωσε πρόωρα. Θα πρέπει για του χρόνου να υπάρξουν οι σωστός αποφάσεις για να μην έχουμε πάλι κάτι αντίστοιχο. Προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που ακούγεται τελευταία πολύ έντονα. Να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα από εκεί που σταμάτησαν φέτος και χωρίς επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις για τα σωματεία !

Σε ότι αφορά τον Κεραυνό μας, πολύ σύντομα και όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί. Να κάνουμε τον επίσημο απολογισμό μας    και παράλληλα με τις προβλεπόμενες, από το καταστατικό μας διαδικασίες. Να σχεδιάσουμε πολύ καλύτερα και όλοι μάζα τη νέα χρόνια στην Α1!

Όπως και πέρσι μετά την επικύρωση της ανόδου μας στην Α1 δήλωσα παρών , και στην συνέχεια στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις την ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. και Ποδοσφαιριστών για την μεγάλη και δύσκολοι Α1 ,  το  ιδία  θα  κάνω και πάλι για να συνεχίσουμε  Όλοι  μαζί  αυτό που ξεκίνησε και δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε φέτος !!

Το  μέλλον μας ανήκει και θα συνεχίσει να γράφει ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΙΝΑΣ !!!!»

ΚΟΠΑΝΙΤΣΑΝΟΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ