Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈρευνα για ανθρωποκτονία

Έρευνα για ανθρωποκτονία

Στην υπόθεση του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου

Ο Εισαγγελέας διαβίβασε τη δικογραφία στην Ασφάλεια Πύργου

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου, ανέλαβε πλέον η Ασφάλεια Πύργου, αφού ο Εισαγγελέας διαβίβασε εκεί τη δικογραφία.

Η εξέλιξη έρχεται μετά την κατάθεση υπομνήματος από την αδελφή του δημοτικού υπαλλήλου, με το οποίο ζητά να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας. Οι αξιωματικοί καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν ο θάνατος του άτυχου Κοτρέτσου, ήταν αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας ή παράσυρσης από όχημα με εγκατάλειψη, όπως αναφέρει στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής.

Την έρευνα μέχρι πρόσφατα διενεργούσε η Τροχαία Πύργου.

Η υπόθεση

Ο Βασίλης Κοτρέτσος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου 2020 στην οδό Σκουροχωρίου – Κατακόλου σε αρδευτικό κανάλι, βάθους  δυο μέτρων. Το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου επέστρεφε πεζός από την παραλία του Καβουρίου όπου συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, γύρω στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας, χτυπήθηκε άσχημα και οι κακώσεις του παραπέμπουν σε χτύπημα από αυτοκίνητο. Ο θάνατός του επήλθε επτά με έντεκα ώρες αργότερα, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος πέθανε αβοήθητος. Οι παντόφλες που φορούσε βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το κανάλι σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση μεταξύ τους , ενώ δεν βρέθηκε το μαγιό του. Τα σπασμένα τζάμια και ο καθρέφτης που εντοπίστηκαν στο σημείο, προέρχονται από παλαιότερο τροχαίο, όπως προέκυψε από την έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ