Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Έσβησε» 31χρονος

«Έσβησε» 31χρονος

Αμαλιάδα

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίς χθες το απόγευμα ένας 31χρονος από τη περιοχή της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» ο 31χρονος εργάζονταν με τον πατέρα του, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ξεκίνησε από τη περιοχή της Γαστούνης όπου και βρισκόταν προκειμένου να παραλάβει τον άτυχο 31χρονο και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Παρά τις προσπάθειες του πατέρα του και στη συνέχεια γιατρών και διασωστών, να τον επαναφέρουν, ο άτυχος 31χρονος δεν τα κατάφερε και στο νοσοκομείο Αμαλιάδας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του 31χρονου οφείλεται σε πνευμονική εμβολή, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία- νεκροτομή.

Η είδηση του θανάτου του 31χρονου σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Αμαλιάδας καθώς όλοι όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγω για ένα πολύ καλό παιδί το οποίο αγαπούσε το ποδόσφαιρο, με το οποίο είχε ασχοληθεί για αρκετά χρόνια, αλλά και την θάλασσα.

Τραγική ειρωνεία ,  ο 31χρονος στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είχε αναρτήσει πριν από λίγο καιρό ένα καρδιογράφημα στο οποίο αναγραφόταν: «Η ζωή είναι σαν καρδιογράφημα, έχει τα πάνω της και τα κάτω της. κανείς όμως δεν θέλει να δει μία ευθεία γραμμή στο καρδιογράφημα του».

Η «Πρώτη» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου 31χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ