«Έσβησαν» τρείς ακόμα συνάνθρωποι μας χτυπημένοι από covid-19

Μακραίνει η λίστα των θανάτων από κορωνοϊό στην Ηλεία

31 συνάνθρωποι μας νοσηλεύονται στις κλινικές και 5 ακόμα στην ΜΕΘ covid-19

Τρείς ακόμα συνάνθρωποι μας, ηλικίας 69, 82 και 91 ετών άφησαν χθες την τελευταία τους πνοή ενώ νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Πύργου λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 82χρονο άνδρα ο οποίος είχε εισαχθεί στις 4 Απριλίου στο νοσοκομείο Πύργου και έπασχε από στεφανιαία νόσο και Ca παχέος εντέρου ενώ είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. Ο 82χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Λίγες ώρες αργότερα έφυγε από τη ζωή και μία 91χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πύργου με δύσπνοια και λοίμωξη του αναπνευστικού λόγω κορωνοϊού από τις 16 Μαρτίου. Η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε και από καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στις 4:30 τα ξημερώματα. 

Μερικές ώρες αργότερα και ειδικότερα στις 10:30 περίπου το πρωί της Πέμπτης την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Πύργου άφησε και ένας 69χρονος άνδρας ο οποίος είχε εισαχθεί στις 2 Απριλίου. Ο 69χρονος άνδρας έπασχε από ηπάτωμα ενώ λόγω κορωνοϊού είχε υποστεί πνευμονία.

Την ίδια στιγμή η μάχη στο νοσοκομείο Πύργου συνεχίζεται καθώς στην ΜΕΘ covid-19 συνεχίζουν να νοσηλεύονται πέντε συνάνθρωποι μας ενώ «ασφυκτική» παραμένει και η κατάσταση στις δύο κλινικές covid-19, όπου συνεχίζουν να νοσηλεύονται 31 συμπολίτες μας με κορωνοϊό.

Χθες από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν ακόμα 24 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ηλεία ενώ ο συνολικός αριθμός νέων κρουσμάτων στη χώρα ανήλθε σε 3228 ενώ κατεγράφησαν 73 θάνατοι, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται συνολικά  776 ασθενείς. Τα τεστ ημέρας ανήλθαν σε 58.456 και η θετικότητα έφτασε στο 5,52%. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 288.230 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 102 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.844 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ