Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΞεκαθαρίζει για Γ’ Εθνική και τοπικά

Ξεκαθαρίζει για Γ’ Εθνική και τοπικά

ΕΠΟ

Για σήμερα  Δευτέρα 5 Απριλίου  είναι προγραμματισμένο να  γίνει η πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη. Σύμφωνα με το sdna.gr, από την Ομοσπονδία ζητήθηκε να δοθεί άδεια ώστε η πρώτη συνεδρίαση να γίνει με φυσική παρουσία των μελών επειδή προβλέπεται να γίνουν μυστικές ψηφοφορίες για τις θέσεις του αναπληρωτή προέδρου, του α’ αντιπροέδρου και του ταμία, όμως η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική και έτσι η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.
Στη συνεδρίαση θα αποφασιστεί ο νέος εκτελεστικός γραμματέας και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με πιθανότερη την  Κυριακή 11   Απριλίου. Τέλος αναμένεται να ληφθεί «κεντρική απόφαση» για το τι μέλλει γενέσθαι με τα τοπικά πρωταθλήματα που τελούν σε αναστολή.

ΠΑΟ Βάρδας

Περιμένει  την επίσημη ανακοίνωση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουν στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, αν και όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή 11 Απριλίου. Για το λόγο αυτό, στη «Μπάρτσα» ο Μίκι Τσίρκοβιτς και οι συνεργάτες του προσπαθούν ν’ ανεβάσουν στροφές με απώτερο στόχο οι «πράσινοι» να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην επιστροφή. Αναφοράς αξίζει εδώ πως ο ΠΑΟΒ θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στο ρόστερ του από τη διακοπή, γεγονός που δυσκολεύει κάπως την κατάσταση.

Στην ομάδα φυσικά εντάχθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, νεαρής ηλικίας, με τον Μίκι να καλείται μέσα σύντομο χρονικό διάστημα να βρει τη χημεία προκειμένου να παρουσιαστεί ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρόσωπο. Για το λόγο αυτό οι προπονήσεις είναι εντατικές,  με το «Γ. Καλάκος» να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τα έργα που έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Σε ποιο συγκεκριμένα ζητήματα,  αν υπάρχει επανέναρξη ο ΠΑΟΒ την προσεχή Κυριακή στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής αναμετράται εντός έδρας με τον Διαγόρα Βραχνεϊκων σε μια αναμέτρηση αρκετά δύσκολη καθώς οι αχαιοί έχουν ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό με τη «Μπάρτσα» να στοχεύει ξεκάθαρα στο τρίποντο. Όσον αφορά το πρόγραμμα γενικά δεν είναι και το καλύτερο, καθώς στα οχτώ παιχνίδια η ομάδα της Βουπρασίας έχει τρία εντός έδρας και πέντε μακριά από τη Βάρδα.

Αίας Γαστούνης

Ανεβάζει  στροφές για την επανέναρξη

Στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης παραμένουν με ενδιαφέρον τη σημερινή ημέρα καθώς αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την επανέναρξη αν και στον «Άγιαξ» θεωρούν σχεδόν δεδομένο πως την προσεχή Κυριακή 11 Απριλίου  θα έχουμε επανέναρξη του μαραθωνίου. Η ομάδα εκείνη την ημέρα βάσει προγράμματος καλείται να μεταβεί στο Αίγιο καθώς υπάρχει ο αγώνας με τον τοπικό Παναιγιάλειο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, στο οποίο στόχος είναι η κατάκτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Από τη μεριά του ο τεχνικός Θοδωρής Ανδριόπουλος γυμνάζει  εντατικά τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να βρουν ρυθμούς καθώς προέρχονται από μακρά αγωνιστική απραξία, ενώ ως γνωστόν η ομάδα έχει ενισχυθεί με τους Παρασκευόπουλο, Γεωργιόπουλο και Καλογερόπουλο. Πάνω στο θέμα αυτό, δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί τελείως το ενδεχόμενο η ομάδα της Γαστούνης να προχωρήσει και σε μια ακόμα μεταγραφική  κίνηση, με τις κινήσεις και τα βήματα να είναι άκρως προσεκτικά. Σαν γενικότερο συμπέρασμα, στη Γαστούνη υπάρχει κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την πορεία του Αίαντα στο πρωτάθλημα τους ενός γύρου. Το πρόγραμμα σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο, «βολεύει» τους «κόκκινους» καθώς στα δέκα παιχνίδια, υπάρχουν και τα δυο εξ αναβολής, έχουν έξι εντός έδρας  και τέσσερα μακριά από τη Γαστούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ