Ενίσχυση με Θανάση Φωτόπουλο

ΠΑΟ Βάρδας

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Βάρδας  και είναι ο 27χρονος Θανάσης Φωτόπουλος, από τον Φοίβο Κρεμεαστής της Ρόδου. Ο Φωτόπουλος, είναι Αχαιός και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.  Ο Θανάσης Φωτόπουλος, ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΟ  η οποία άγγιξε την άνοδο στη Super League 2 πριν από πέντε χρόνια, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φωτόπουλου. Μετράει αρκετές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες έχοντας παρουσία σε Εθνικό Σαγεΐκων, Τριταιϊκό, ΠΑΟ Βάρδας. Ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Διαγόρα Βραχνεΐκων, Δόξα Παραλίας και Πανμομβριακό Ριόλου. «Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την μεταγραφή-επιστροφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Φωτόπουλου στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Βουπρασίας.

Π.Α.Κ. Ηλείας

Απαιτείται σεβασμός και νομιμότητα

Αυθαίρετες και επικίνδυνες πρακτικές για την ….. καρέκλα!!!!

Για μια ακόμη φορά ο Κος Κουλούρης και το σημερινό καθεστώς της Ε.Π.Σ. Ηλείας ακολουθεί τον δρόμο της αλαζονικής τακτικής, της έλλειψης νομιμότητας και της αυθαιρεσίας. Η ιστορία για τον ίδιο και το πολύπαθο Ηλειακό ποδόσφαιρο επαναλαμβάνεται ως κακόγουστο αστείο που δεν έχει ούτε όρια ούτε κόκκινες γραμμές. Η Π.Α.Κ. Ηλείας καταθέτοντας τις υποψηφιότητες της έχοντας ήδη γνωστοποιήσει τις θέσεις της και το πρόγραμμα της δεν μπορεί να παρακολουθήσει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και πρακτική του. Οφείλουμε με συναίσθηση ευθύνης να καταγγείλουμε την επιχείρηση χειραγώγησης Σωματείων και τον τρόπο που επιδιώκει και πάλι να διατηρηθεί στην καρέκλα της Ε.Π.Σ.Η. μέσα από ευτράπελες καταστάσεις και εμμονικές κινήσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε τι συνθήκες νομιμότητας και την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ βλέποντας τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Η. που αν και γιατρός επιλέγει να θέτει σε κίνδυνο την ζωή των συνανθρώπων μας καλώντας τους σε ΔΙΑ ΖΩΣΕΙΣ γενική συνέλευση για αρχαιρεσίες.

Θυμίζουμε ότι σε καμία άλλη Ε.Π.Σ. δεν συμβαίνει αυτό το παράλογο και κωμικοτραγικό γεγονός, που έχει ως αιτία του, τις ιδιοτελείς επιδιώξεις του ιδίου και των συνεργατών του. Τον καλούμε να σεβαστεί όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες, να δείξει αυτοσυγκράτηση μπροστά στις ανόητες και επικίνδυνες επιδιώξεις του και να συμμορφωθεί με τις παρατάσεις που η Πολιτεία δίνει. Τέλος θα περιμέναμε αντί όλο αυτό το διάστημα να δρα παρασκηνιακά απέναντι σε μόλις 16 Σωματεία να αποδεχθεί μια διαδικασία ευρύτερη και ορθολογική, στην οποία θα μπορεί να ψηφίσει μεγάλη πλειοψηφία ομάδων αφού είναι θέμα χρόνου η αθλητική αναγνώριση και εγγραφή στο αθλητικό μητρώο από την Γ.Γ. Αθλητισμού, σεβόμενος έτσι όλα τα Μέλη της Ένωσης, κάτι που και ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε δίνοντας τρίμηνη παράταση ώστε να υπάρχει δυνατότητα εκλογικού δικαιώματος.

Πέτρος Μπηλιώνης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ