Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠροχωρημένες επαφές με Παρασκευόπουλο

Προχωρημένες επαφές με Παρασκευόπουλο

Αίας Γαστούνης

Πολύ κοντά σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Αίας. Εντάσσει στη δύναμή του τον 30χρονο μπακ εξτρέμ Γιάννη Παρασκευόπουλο, προσθήκη με την οποία καλύπτει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Νίκου Μπουζούρα.

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο αγωνίστηκε πάνω από μια δεκαετία. Αφού κατέκτησε τρεις φορές το Πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, μετακινήθηκε το 2017 στη Νίκη Τραγανού. Με την οποία αναδείχθηκε ξανά Πρωταθλητής στην Α1 Ηλείας, πριν φύγει για την Αχαϊκή. Με την οποία έκανε πέρσι εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα Αχαΐας. Τον Σεπτέμβριο, ο Αστέρας τον πήρε πίσω στην ομάδα. Ωστόσο η διακοπή του Πρωταθλήματος δεν επέτρεψε να αγωνιστεί περισσότερα από τέσσερα παιχνίδια.

Ο Παρασκευόπουλος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο, είτε στον Αστέρα, είτε στη Νίκη Τραγανού.

Ο Αίας θα γίνει η δεύτερη ομάδα στην οποία συνεργάζονται σε μια εθνική κατηγορία.

Η μεταγραφή θα ανακοινωθεί και επίσημα αφότου ξεκαθαρίσει οριστικά η ακύρωση της σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, με τον Αστέρα να έχει για την ώρα δώσει την προφορική του συγκατάθεση.

ΠΑΟ Βάρδας

Συζητάει με ποδοσφαιριστές

Χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα και υπό τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις στον ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» να καλούνται ν’  ανεβάσουν στροφές με απώτερο στόχο να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος που προορίζεται για την Κυριακή 4 Απριλίου. Από κει και πέρα στη Βάρδα εξετάζουν προσεκτικά και ορισμένες περιπτώσεις μεταγραφικών  στόχων από ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά κάτι πιο συγκεκριμένο θα έχουμε όταν παρθούν οριστικές αποφάσεις με το τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα των τοπικών Ενώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ