Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα στο Γυμνάσιο-Λύκειο Καράτουλα»

«Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα στο Γυμνάσιο-Λύκειο Καράτουλα»

Ενώ το έργο έχει ήδη παραδοθεί…

Γιαν. Παπαδημητρίου: «Η σχολική μονάδα καλύπτει όλες τις ανάγκες της περιοχής του πρ. δήμου Ωλένης»

Κανονικά λειτουργεί το νέο Γυμνάσιο και Λύκειο στο Καράτουλα δήμου Πύργου. Μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών αλλά και τη αντιμετώπιση λειτουργικών προβλημάτων. Κυρίως στον προαύλιο χώρο της σύγχρονης σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας στο δήμο Πύργου κ. Γιαν. Παπαδημητρίου, όλες οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στο προαύλιο. Καθώς και σε άλλους χώρους του σχολείου, στο οποίο ήδη έχει γίνει η παράδοση-παραλαβή του έργου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πύργου, υπήρχε πρόβλημα με τον πίνακα παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ στη μάντρα εξωτερικά από το σχολείο. Στον οποίο τοποθετήθηκε πλέγμα με λουκέτο έτσι ώστε να μην μπορεί να γίνει καμία δολιοφθορά ή να υποστεί κάποιος ατύχημα (ηλεκτροπληξία κλπ.).

«Επισκέφτηκα  το σχολείο όπως και ο δήμαρχος Πύργου Π. Αντωνακόπουλος και μίλησα με τους διευθυντές και του Γυμνασίου και του Λυκείου για το κτίριο που είναι  κόσμημα για την περιοχή αλλά και γενικά για ολόκληρο το δήμο. Η σχολική μονάδα καλύπτει όλες τις ανάγκες της περιοχής του πρ. δήμου Ωλένης. Κι οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην απρόσκοπτη λειτουργία της» τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου.

Να τονιστεί πως η  δημιουργία και ολοκλήρωση του νέου σχολικού κτιρίου αποτέλεσε «γεφύρι της Άρτας» για την Δημοτική Ενότητα Ωλένης τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον  αποτελεί πραγματικότητα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων που είχαν  να κάνουν με τον προαύλειο χώρο.

Το κτίριο που θα στεγάσει το Γυμνάσιο και το Λύκειο Καράτουλα διαθέτει 12 αίθουσες διδασκαλίας και αρκετούς ακόμα βοηθητικούς χώρους που θα ζήλευαν πολλοί μαθητές στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ