Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠροχωρημένες επαφές με Μπακατσέλο

Προχωρημένες επαφές με Μπακατσέλο

ΠΑΟ Βάρδας

Επιστροφή στη δράση για τους «πράσινους» της Βουπρασίας

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από πάρα πολύ καιρό είναι γεγονός για τον ΠΑΟ Βάρδας. Ειδικότερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 4 Απριλίου οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν στο ανακαινισμένο «Γ. Καλάκος», ενώ από σήμερα υπάρχει εντατική δουλειά υπό τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς και των συνεργατών του. Σε ότι   έχει να κάνει με τα χρονοδιαγράμματα. Ασφαλώς και πιέζουν, αλλά στη Βάρδα δεν αποκλείουν να υπάρχει μια μικρή παράταση στην επανέναρξη. Ανάλογα φυσικά και με τις εξελίξεις στον κορωνοϊό.

Ο Θανάσης Μπακατσέλος

Στο μεταξύ η ομάδα της Βουπρασίας εξετάζει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Θανάση  Μπακατσέλο. Ο Θανάσης Μπακατσέλος, ένας εξαιρετικός ακραίος επιθετικός ο οποίος καταξιώθηκε με τη φανέλα του Ξενοφώντα, προτάθηκε στους  «πράσινους». Προκειμένου να διαβεί την πόρτα του “Γρηγόριος Καλάκος”. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, τρέφει εκτίμηση στον Μπακατσέλο, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι. Φυσικά σημαντικό ρόλο στην όλη εξέλιξη θα παίξει το τι θα γίνει με τα τοπικά πρωταθλήματα. Καθώς αν υπάρχει οριστική διακοπή ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τη μεταγραφή του Μπακατσέλου στη Βάρδα.

Αίας Γαστούνης

Κανονικά οι προπονήσεις

Προπονήσεων συνέχεια για τον Αίαντα Γαστούνης. Με τους «κόκκινους» να προετοιμάζονται εντατικά με απώτερο στόχο να είναι πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η οποία με τα τωρινά δεδομένα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Απριλίου. Οι συνθήκες ασφαλώς και δεν είναι οι ιδανικότερες καθώς οι ομάδες έχουν βγει από το ρυθμό τους λόγω της πολύμηνης αποχής. Αλλά στον Αίαντα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και συνθήκες. Από κει και έπειτα στο σύλλογο της Γαστούνης εξετάζουν διακριτικά και ορισμένες περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων. Πρόκειται κυρίως για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες που παίρνουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν αποκλείεται από εβδομάδα να έχουμε πιο συγκεκριμένες εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ