Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτα τέλη Μαρτίου ο καθαρισμός των αρδευτικών διωρύγων

Στα τέλη Μαρτίου ο καθαρισμός των αρδευτικών διωρύγων

ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού

Ολοκληρώνεται σταδιακά το έργο του καθαρισμού των αρδευτικών διωρύγων από τον ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο το οποίο θα επιφέρει ουσιαστικά οφέλη στους αρδευτές, Όπως επεσήμανε κατά την διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αντώνης Γιαχαλής σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Στόχος μας είναι έως το τέλος του Μαρτίου να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο του το έργο καθαρισμού των αρδευτικών διωρύγων. Φέτος το έργο ανατέθηκε σε εργολάβους και θεωρούμε ότι πετύχαμε σημαντική μείωση της δαπάνης υλοποίησης ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου. Το χρονοδιάγραμμα το οποίο έχει τεθεί είναι συγκεκριμένο. Θεωρώ ότι με την αποπεράτωση των εργασιών θα έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα στις αρδευτικές διώρυγες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό ακόμα και οι επισκευές στα αντλιοστάσια, όπου υπήρχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο ΓΟΕΒ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, για τα οποία γίνεται προσπάθεια επίλυσης τους.

Έως το τέλος Μαρτίου αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου καθαρισμού των αρδευτικών διωρύγων όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αντώνης Γιαχαλής κατά την διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησε χθες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ