Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑναβλήθηκε η συζήτηση για Γ’ Εθνική και τοπικά!

Αναβλήθηκε η συζήτηση για Γ’ Εθνική και τοπικά!

ΕΠΟ

Μάταια περίμεναν σήμερα οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τις αποφάσεις της ΕΠΟ γύρω από το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το θέμα έμεινε εκτός συζήτησης, η οποία θα επαναληφθεί πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας. Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις και για το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων. Ύστερα από την εν λόγω εξέλιξη όπως είναι φυσικό, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχουμε σέντρα στη Γ’ Εθνική για τις 4 Απριλίου.

ΠΑΟ Βάρδας

Μπαίνει στο γήπεδο

Μπορεί χθες στην ΕΠΟ να μην πάρθηκε ξεκάθαρη απόφαση για τη Γ’ Εθνική, στον ΠΑΟ Βάρδας παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις. Μέσα στα πλάνα είναι μέσα στο επόμενο διήμερο – τριήμερο να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Κουβέντα έχει γίνει και με τον τεχνικό Μίκι Τσίρκοβιτς και  οι «πράσινοι» της Βουπρασίας θα ξαναπατήσουν το χορτάρι του «Γ. Καλάκος» μετά από πάρα πολύ καιρό. Οι εξελίξεις και οι χειρισμοί της ΕΠΟ ασφαλώς και δεν ικανοποιούν στη Βάρδα. Καθώς τα κενά και οι ασάφειες είναι πολλές. Αλλά από κει και πέρα οι «πράσινοι» καλούνται να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου να παρουσιαστούν  πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αίας  Γαστούνης

Επιστροφή στις προπονήσεις

Σε ότι έχει να κάνει με τον Αίαντα Γαστούνης, οι «κόκκινοι» περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις. Αλλά από κει και πέρα επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις από χθες. Προπονήσεις που γίνονται κυρίως στο γήπεδο Καβασίλων, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Ανδριόπουλου. Στο μεταξύ εκτός απρόοπτου ο Νίκος Μπουζούρας, δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο. Καθώς όπως όλα δείχνουν, θα μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα.  Η ομάδα της Γαστούνης, πέρα από τον προγραμματισμό των προπονήσεών της, σχεδιάζει και την ενίσχυση της ομάδας. Κινείται εντός και εκτός Ηλείας, πάντα για ντόπιους ποδοσφαιριστές, περιμένοντας ωστόσο τις οριστικές αποφάσεις για την τύχη των τοπικών πρωταθλημάτων. Και αυτό καθώς σε περίπτωση κατά την οποία πάμε τελικά σε ακύρωση, θα είναι και πιο εύκολη η απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών.

   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ