Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓια το πρώτο βήμα

Για το πρώτο βήμα

Europa League: Ολυμπιακός – Άρσεναλ

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα για τους «ερυθρόλευκους»

Με την Άρσεναλ αναμετράται απόψε ο Ολυμπιακός (22:00 COSMOTE SPORT 2 HD), για τη φάση των 16 του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης» , με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση. Το κλίμα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών είναι εξαιρετικό και στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως μπορούν να καταφέρουν. Σε ότι έχει να κάνει με τους έντεκα που θα ξεκινήσουν. Μια θέση παίζεται ανάμεσα στον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά με τον  Έλληνα μέσο να έχει τον πρώτο λόγο.

Μαρτίνς: “Μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει ότι και πέρυσι, να αποκλείσει δηλαδή την Άρσεναλ, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου  για το σημερινό  αγώνα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα του να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να έχει πίστη πως μπορεί να τα καταφέρει. Καθώς μόνο έτσι θα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση.

“Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θαύματα, ούτε μικρά, ούτε μεγάλα. Αυτό που έχει συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια με την ευρωπαϊκή μας παρουσία είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της καλής νοοτροπίας. Είναι δυνατός αντίπαλος όπως είπατε αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε με τη δική μας ταυτότητα, να παίζουμε σαν Ολυμπιακός. Να παίζουμε με έναν δικό μας τρόπο, που είναι ο τρόπος του Ολυμπιακού. Και για αυτούς τους λόγους πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση”, ανέφερε μεταξύ  άλλων ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ