Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚανονικά στις 28 Μαρτίου η σέντρα

Κανονικά στις 28 Μαρτίου η σέντρα

Γ΄ Εθνική

Μετά τη χθεσινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχθηκε την πρόταση που είχε κάνει η Επιτροπή Διοργανώσεων. Ζητώντας την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 28/03. Εκτός αυτού, δεκτή έγινε και η πρόταση της SL2-FL σχετικά με το πρωτάθλημα της Football League. Αυτό σημαίνει πως η Football League θα έχει κανονικά πλέι οφ και πλέι άουτ όταν ξεκινήσει. Διατηρώντας την αρχική του μορφή. Όσον αφορά την Γ’ Εθνική, θα ολοκληρωθεί μόνο ο πρώτος γύρος, όπως είχε εξ αρχής αποφασιστεί. Με τους πρωταθλητές των δέκα ομίλων να χωρίζονται σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Με τέσσερις από αυτές να ανεβαίνουν στην Football League.

Επιστολή διαμαρτυρίας αθλητών σε Μητσοτάκη-Αυγενάκη:

“Παίζετε με τις ζωές και την καριέρα μας”

Οι Σύνδεσμοι αθλητών όλων των αθλημάτων έστειλαν κοινή επιστολή με αποδέκτες τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Λευτέρη Αυγενάκη. Κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τις αποφάσεις της για τον αθλητισμό παίζει με τις ζωές τους, απαιτώντας μία λύση. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μπήκε πάλι στο ψυγείο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, αν και δεν είχε βγει ποτέ. Ααυτό έφερε το ξέσπασμα των αθλητών όλων των ομαδικών αθλημάτων. Σε κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν οι Σύνδεσμοι παικτών των ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πόλο). Οι αθλητές τα βάζουν ανοιχτά με την κυβέρνηση, απαιτώντας να δοθεί μία λύση. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ, ΠΣΑΚ, ΣΑΚΕ, ΠΣΑΧ, ΠΑΣΑΠ, ΣΕΑΥ

Ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα σε μέρη, όπου υπάρχει μόνο απόγνωση. Νέλσον Μαντέλα

Σε όλη την Ευρώπη ο αθλητισμός λειτουργεί κανονικά και οι ευεργετικές του ιδιότητες χρησιμοποιούνται στο έπακρο πάνω στον άνθρωπο κάθε ηλικίας. Με σκοπό την αντιμετώπιση της πανδημίας. Λειτουργεί ως ασπίδα και όχι σαν πηγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Στην Ελλάδα όμως η διακυβέρνηση της χώρας όχι μόνο δεν τον “εκμεταλλεύεται”, αλλά συνεχώς τον στήνει στα 5 μέτρα και τον πυροβολεί ασταμάτητα. Οι σφαίρες διαπερνούν το κορμί μας, το μυαλό μας, τα όνειρα μας, τις φιλοδοξίες μας, τις ελπίδες μας, αργά και βασανιστικά. Σε μία αρένα βασανιστηρίων που ανοίγει και κλείνει από την πολιτεία χωρίς να υπολογίζει τίποτα , θυμίζοντας παλιές σκοτεινές εποχές.

Κύριε Μητσοτάκη όλο αυτό το διάστημα θίξαμε σε εσάς και την κυβέρνησή σας χιλιάδες φορές τις ιδιαιτερότητες του αθλητισμού. Την πίεση του χρόνου ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων. Τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει υποστεί η ζωή μας και τους κινδύνους ύπαρξης της ίδιας μας της καριέρας που με πολλές θυσίες και κόπους καταφέραμε να ‘χτίσουμε’ από μικρά παιδιά»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ