ΑρχικήΕλλάδαΣέρρες: Χειροπέδες σε 36χρονο για το φόνο του πατέρα του

Σέρρες: Χειροπέδες σε 36χρονο για το φόνο του πατέρα του

Προσθέστε το Protinews.com.gr στις προτιμήσεις σας ακολουθώντας μας στη Google

Add Protinews.com.gr on Google

Μια σοβαρή υπόθεση έρχεται στο φως στις Σέρρες, καθώς οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 36χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 68χρονου πατέρα του. Ο ηλικιωμένος είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην κατοικία του την 1η Αυγούστου, όμως η εξέλιξη των ερευνών οδήγησε στην έκδοση εντάλματος και τελικά στον εντοπισμό του υπόπτου το βράδυ της Τρίτης.

Παρότι αρχικά ο θάνατος του 68χρονου είχε αποδοθεί σε φυσικά αίτια, τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα, δείχνοντας ξεκάθαρα εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε βαρύτατη εσωτερική κάκωση και αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα, η οποία προκλήθηκε από χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο.

Η τροπή αυτή κινητοποίησε τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες, τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 36χρονου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε βρει τη σορό του πατέρα του και είχε ισχυριστεί στην αστυνομία ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, κάνοντας λόγο για ληστεία που είχε σημειωθεί στο σπίτι λίγες ημέρες νωρίτερα.

Πηγή: protothema