Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟ φύλακας της διάβασης στο Μεταξουργείο ξέχασε να κατεβάσει την μπάρα την...

Ο φύλακας της διάβασης στο Μεταξουργείο ξέχασε να κατεβάσει την μπάρα την ώρα που πέρναγε τρένο

“Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη.”

Το ότι ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη χώρα μπορεί να συμβεί ένα πολύνεκρο δυστύχημα το έχουμε πάρει πρέφα εδώ και καιρό. Κατά τύχη λοιπόν, χτες δεν είχαμε κάποιο ατύχημα με τρένο στο Μεταξουργείο.

Ένα βίντεο στο TikTok δείχνει ότι ο υπεύθυνος φύλακας της ισόπεδης διάβασης, που η δουλειά του είναι να κατεβάζει την μπάρα στον δρόμο όποτε περνάει κάποια αμαξοστοιχία, έκανε κάτι άλλο και ξεχάστηκε ή κάποιος άλλος που έπρεπε να τον ειδοποιήσει έκανε κάτι άλλο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί των αυτοκινήτων να αφουγκράζονται σαν τους καουμπόηδες στην άγρια δύση τα τρένα για να ξέρουν αν πρέπει να περάσουν ή αν θα γίνουν σμπαράλια.

Μιλώντας στο Mega ο οδηγός που κατέγραψε το γεγονός είπε:
“Ήμουν στο φανάρι της οδού Δεληγιάννη για να στρίψω επί της Ανδρομάχης να πάω προς Αιγάλεω. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο και όταν συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά σιγά και σφύριζε πάρα πολλές φορές, έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει”
Και συνέχισε:
“Οι μπάρες δεν είχανε κατέβει και ο κύριος που ήταν εκεί υπεύθυνος ήταν άφαντος. Στο βίντεο αν το δείτε ήδη τρέχει. Ή στη θέση του δεν ήτανε ή δεν του έδωσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο”
Και κατέληξε λέγοντας:
“Είμαστε σε μια χώρα που δεν ελέγχει κανείς τίποτα. Σε κάποια άλλη χώρα θα είχαν συλληφθεί οι υπεύθυνοι. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη.”

mikropragmata.lifo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ