Λεωφόρος Ποσειδώνος: Κλείνει στις 9:30 στο ύψος της Γλυφάδας για την εξουδετέρωση βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

190

Θα εξουδετερώσει τη βόμβα το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς – Η διακοπή θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι τις 11:30 – Οι εναλλακτικές διαδρομές 

Σε διακοπή κυκλοφορίας από τις 9:30 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας θα προχωρήσει η τροχαία μετά τον εντοπισμό βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κατά τη διάρκεια εργασιών που γίνονται για την ανάπλαση του Ελληνικού.

Για τον ίδιο λόγο πραγματοποιείται εκκένωση σε τέσσερις πολυκατοικίας στην οδό Ευρυάλης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ισχύος 500 λιβρών την εξουδετέρωση της οποίας θα αναλάβει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος μέχρι τις 11:30 , από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.

Δείτε πού βρίσκεται η οδός Ευρυάλης στη Γλυφάδα

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09:30 έως 11:30, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

– Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Σημειώνεται ότι το ΤΕΝΞ βρίσκεται στην περιοχή εδώ και δύο τρεις προετοιμάζοντας την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας, που θα λάβει χώρα σήμερα.

https://www.protothema.gr/