Ανατροπή: Δεν πάει φαντάρος τον Νοέμβριο ο Κασσελάκης

178

Συνεχίζεται το θρίλερ με την στρατιωτική θητεία του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Η αρχική ενημέρωση ήταν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα στρατεύονταν τον Νοέμβρη, μετά το ταξίδι τους στις ΗΠΑ. Η συζήτηση αυτή διατηρήθηκε υψηλά στην επικαιρότητα, κυρίως ως σχετική με τα εθνικά θέματα, τα οποία αποτελούν μια θεματολογία που απολαμβάνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News αυξάνονται οι πιθανότητες ο Στέφανος Κασσελάκης να υπηρετήσει την θητεία του το 2024

Οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως σχέσης με το εξωτερικό, που είναι άνω των 33 ετών, υπηρετούν μειωμένη θητεία διάρκειας 20 ημερών, αν θελήσουν να την εκτίσουν και δεν την εξαγοράσουν.

Οι πιθανότερες ημερομηνίες

Κατά την διάρκεια των εθνικών εκλογών αλλά περισσότερο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετή κουβέντα έγινε για το αν θα υπηρετήσει την θητεία του. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τον Νοέμβρη, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Η επόμενη διαθέσιμη ΕΣΣΟ άλλωστε ήταν του Νοεμβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει πρώτα να διαχειριστεί τις δηλωμένες αντιδράσεις στο πρόσωπό του και ύστερα να προχωρήσει στο συνέδριο.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega και την εκπομπή livenews κάτι τέτοιο φαίνεται πιθανό να συμβεί τον Νοέμβρη. Το πιθανότερο είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να υπηρετήσει το 20ήμερο που προβλέπεται στις επόμενες κλήσεις.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο κ. Κασσελάκης θα παρουσιαστεί είτε τον Ιανουάριο, είτε τον Μάρτιο, με περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει η περίπτωση του Μαρτίου. Πιθανολογείται πως το ζήτημα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και το αν θα  προβεί ή όχι σε διαγραφές στελεχών για λόγους εσωκομματικής πειθαρχίας, απασχολούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ περισσότερο από όσο θα ήθελε να παραδεχτεί.

https://dailypost.gr/