Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους...

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Ένα πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης, το “YOU. MADE BY YOU” δημιούργησε το WHATSUP, με στόχο να αποτελέσει αφετηρία ενός ταξιδιού ενδυνάμωσης για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως σπουδών, εργασίας και κοινωνικής κατάστασης. Μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στις δράσεις της COSMOTE για την στήριξη της κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ηλικίας 18-29 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με δημοφιλείς καικαταξιωμένους επαγγελματίες και ειδικούςόπως οι μουσικοί Bloody Hawk, Good Job Nicky και Άγγελος Πεντάρης, ο Τάκης Προεστάκης (ιδρυτής του ομώνυμου καταφυγίου ζώων TakisShelter), οι Αθηνά Αλεξιάδου & Μαριλένα Βαϊνανίδη (ιδρύτριες του “ThinkPig”), η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, οι ψυχολόγοι Αφροδίτη Καψαρίδη και Κυριακή Θεοδόση-Πολυμέρη, οι καθηγητές Μαρία Κακαβούλια (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και Ιωάννης Νικολάου (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), αλλά και η ιστορικός & ραδιοφωνική παραγωγός Κατερίνα Καφετζή. Πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που θα εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τα «θέλω» τους, να τα κυνηγήσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το πρόγραμμαείναι δωρεάν καιεστιάζει σε 3 θεματικές ενότητες. Μέσα από αυτές, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, θα δουν πώς μπορούν να συνδεθούν με τους γύρω τους και θα μάθουν πώς μπορούν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα εκεί έξω.Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο online σεμινάριο(20-21 Οκτωβρίου)με 1.000 συμμετέχοντες, ενώσε δεύτερη φάση, 100 από τους συμμετέχοντες της πρώτης φάσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν3 privatesessions(στις 30-31/10,  6-7/11 και 13-14/11).

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 11 Οκτωβρίου στο www.whatsup.gr/youmadebyyou/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ