Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Κίνημα» στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνει ο «αχρείαστος» 2ος γύρος

«Κίνημα» στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνει ο «αχρείαστος» 2ος γύρος

Με τον Στέφανο Κασσελάκη στο 44,91% και την Έφη Αχτσιόγλου στο 36,18%, ο Ευάγγελος Αποστολάκης δήλωσε ότι «η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Ενδεχομένως να μην χρειαζόταν να προχωρήσουμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία» – Ανάλογη θέση πήρε και ο Γιώργος Καραμέρος

Νέο πεδίο εσωκομματικής αντιπαράθεσης έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το ζήτημα της αποφυγής του επαναληπτικού γύρου μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου επανέφερε σήμερα ο Ναύαρχος και Βουλευτής Επικρατείας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μιλώντας στο Action24, «η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Δηλαδή υπό μία έννοια αυτό που λέει ο κ. Καραμέρος και κάποιοι άλλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως να μην χρειαζόταν να προχωρήσουμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία» τόνισε ο κ. Αποστολάκης, συμπληρώνοντας πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και κόντρες, όταν ο στόχος είναι να προκύψει ένα αποτέλεσμα».

Σημειωτέον ότι την ίδια άποψη διατύπωσε δημόσια χθες και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είχε ταχθεί στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου, υποστηρίζοντας πως «ό,τι δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 11 χρόνια το έκανε η κοινωνία μέσα σε μία Κυριακή. Να μην πάμε σε δεύτερο γύρο πόλωσης και εντάσεων. Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου να συνεννοηθούν στη βάση της βούλησης των πολιτών για την προεδρία του κόμματος και της Κ.Ο».

https://www.protothema.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ