Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑμφιλοχία: Καταγγελίες για άθλιες συνθήκες στην κατασκήνωση για παιδιά ΑμεΑ στην Μπούκα...

Αμφιλοχία: Καταγγελίες για άθλιες συνθήκες στην κατασκήνωση για παιδιά ΑμεΑ στην Μπούκα – Δείτε φωτογραφίες

Σπασμένοι καναπέδες, βρώμικες και παράνομες σκηνές, εγκληματικές ελλείψεις και τριτοκοσμική διαβίωση για τα παιδιά ΑμεΑ στην μοναδική τέτοια κατασκήνωση στην Δυτική Ελλάδα

Εικόνες ντροπής μέσα από την μοναδική κατασκήνωση για παιδιά ΑμεΑ που λειτουργεί στην Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μπούκα της Αμφιλοχίας κάνουν εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Τις φωτογραφίες με τα σκισμένα στρώματα, τους σπασμένους καναπέδες και τις βρώμικες σκηνές έχει αναρτήσει η γραμματέας του 4ΑΜΕΑ και γνωστή ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου μετά τις καταγγελίες των γονέων – συνοδών που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις για το διάστημα 16 Ιουλίου έως 25 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τους γονείς οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές ωστόσο το λιγοστό προσωπικό προσπαθούσε να τους προσφέρει μάταια κάθε βοήθεια.

Στην ανάρτηση της η γραμματέας του 4ΑΜΕΑ αναφέρει:

«Μια κατασκήνωση για παιδιά ΑμεΑ…

Πού; Στην Μπούκα Αμφιλοχίας. 

Πότε; Στις 16 Ιουλίου με διάρκεια δέκα ημερών δηλαδή μέχρι τις 25 Ιουλίου. 

Αριθμός παιδιών 15, αριθμός συνοδών 13.

Υπεύθυνος διοργάνωσης κατασκήνωσης: ΠΟΣΓΑΜΕΑ

Υπεύθυνος εγκαταστάσεων κατασκήνωσης: Δήμος Αμφιλοχίας

Χρηματοδότηση: Υπουργείο Εργασίας

Μέχρι εδώ όλα φαίνονται ιδανικά μέχρι να δούμε τις φωτογραφίες από την εν’ λόγω κατασκήνωση, για να κατεβούμε από το ροζ συννεφάκι μας και να προσγειωθούμε και εμείς και τα παιδιά με αναπηρία στην οδυνηρή πραγματικότητα για ακόμα μία φορά.

Συμπεριφορά άκρως απάνθρωπη, τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης, εγκληματικές ελλείψεις και ασφαλώς ο «ρατσισμός» απέναντι στα ΑμεΑ ακόμα μία φορά έχει την τιμητική του».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ