Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΦωτιά – Δερβενοχώρια: Πρωτοσέλιδο στις Βρετανικές εφημερίδες ο Αστυνομικός με το παιδί...

Φωτιά – Δερβενοχώρια: Πρωτοσέλιδο στις Βρετανικές εφημερίδες ο Αστυνομικός με το παιδί αγκαλιά – ΦΩΤΟ

Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπο  έχουν επιλέξει τη χαρακτηριστικη φωτογραφία με αστυνομικό που μεταφέρει παιδί κατά τη διάρκεια της φωτιάς σε δασική έκταση της περιοχής Πουρνάρι Δερβενοχωρίων.

Οι πυρκαγιές στην Ελλάδα βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 19/07/2023, στα πρωτοσέλιδα του Βρετανικού Τύπου και μάλιστα οι περισσότερες εφημερίδες έχουν επιλέξει τη χαρακτηριστικη φωτογραφία με αστυνομικός που μεταφέρει παιδί κατά τη διάρκεια της φωτιάς σε δασική έκταση της περιοχής Πουρνάρι Δερβενοχωρίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 26χρονο αστυφύλακα Παύλο Τερζόγλου, που υπηρετεί στο τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

«Αστυνομικός βοηθά μικρό παιδί στον Άγιο Χαράλαμπο στην Ελλάδα» αναφέρει η λεζάντα της Daily Mirror, η οποία γράφει: «Ένα παιδί μεταφέρεται από το φλεγόμενο σπίτι καθώς οι θερμοκρασίες – κόλαση σαρώνουν ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτή είναι η τρομακτική αλήθεια της σημερινής κλιματικής κρίσης»

Με ένα μικρό παιδί και τις φλόγες πίσω του και οι Financial Times στο πρωτοσέλιδό τους, που γράφουν πως την Ευρώπη πλήττει ακραία ζέστη.

https://pelop.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ