Ο Μουσταφά Κατραντζή αποσύρεται από την εκλογική μάχη της ΝΔ στη Ροδόπη

1331

«Αποσύρομαι από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη

Την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο FB ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή.

«Αποσύρομαι από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.
Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

Στον κ. Κατραντζή είχε αναφερθεί την Κυριακή στη διακαναλική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραδεχόμενος εμμέσως ότι είχε ενημερωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εκλογές του Μαΐου για τους δύο υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι στο έγγραφο που του απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ υπήρχε «σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ» ότι ήταν «στρατευμένος στα σχέδια της ‘Αγκύρας και του τουρκικού προξενείου».

https://www.protothema.gr/