Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Επιβάτης σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε χάος σε πτήση Παρίσι - Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επιβάτης σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε χάος σε πτήση Παρίσι – Αθήνα

Το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία», όπου παρέμεινε για περίπου δύο ώρες

Αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε πτήση από το Παρίσι προς την Αθήνα, λόγω της αναστάτωσης που προκάλεσαν μέσα στην καμπίνα ένας Γάλλος επιβάτης μαζί με έναν φίλο του.

Σύμφωνα με αναφορές, ο επιβάτης, ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να σπρώχνει το κάθισμα του μπροστινού του και να καβγαδίζει μαζί του, πέταξε το φαγητό του στο δάπεδο, έπιανε το χέρι της αεροσυνοδού, ενώ σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε στη Business Class, με συνεπιβάτες να προσπαθούν να τον εμποδίσουν. Τελικά, ορισμένοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, δένοντάς τον με ζώνες για να ακολουθήσει η προσαγωγή του, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο «Μακεδονία».

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παρουσιάστηκε ένα επεισόδιο. Ήδη πριν πάμε στο αεροδρόμιο ο ένας από τους δύο άντρες με έσπρωξε, αλλά δεν έδωσα τόση σημασία και στη συνέχεια αφού μπήκαμε στο αεροπλάνο παρουσίασε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και επιθετική καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού» είπε στο Open μια κοπέλα που ταξίδευε με τη συγκεκριμένη πτήση, για να προσθέσει: «Ειδικά ο ένας πρέπει να ήταν μάλλον κωφάλαλος και συνεννοούνταν με τον άλλον άνδρα στη νοηματική γλώσσα, ο οποίος παρουσίαζε την περίεργη συμπεριφορά. Ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς επιβάτες μάλιστα έσπρωχνε την καρέκλα του μπροστινού του, πέταξε το φαγητό του στο πάτωμα του αεροπλάνου και σηκώθηκε και πήγε στη Business Class, εγώ φαντάστηκα ότι πήγαινε στον πιλότο και τρόμαξα γιατί οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τον πάνε στη θέση του».

Ο πιλότος ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και εξήγησε ότι έπρεπε να γίνει η προσγείωση για την ασφάλεια όλων, πριν συνεχίσει – μετά από καθυστέρηση περίπου δύο ωρών – την πορεία του προς την Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ