Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤροχαία δυστυχήματα: Γονείς που έχασαν τα παιδιά τους άδικα στην άσφαλτο -...

Τροχαία δυστυχήματα: Γονείς που έχασαν τα παιδιά τους άδικα στην άσφαλτο – Τα έργα που άφησαν στη μνήμη τους

Οι ιστορίες του 15χρονου Σόλωνα και του 22χρονου Πάνου που «έσβησαν» στο δρόμο – Οι οικογένειές τους πήραν πρωτοβουλίες για να σώσουν εκατοντάδες άλλους ανθρώπους

Γονείς που έχασαν τα παιδιά τους σε τροχαία δυστυχήματα στην άσφαλτο άδικα και πρόωρα, έφτιαξαν στη μνήμη τους έργα που αν υπήρχαν νωρίτερα, τα παιδιά τους θα ζούσαν. Τα έκαναν με την ελπίδα να μην χυθεί άλλο αίμα στους δρόμους και να σωθούν πολλά υποψήφια θύματα.

Σόλων Καρυδάκης

Το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου 2009, ο 15χρονος Σόλωνας Καρυδάκης είχε βγει έξω με τους φίλους του. Εκείνο το βράδυ Παρασκευής, οι μαθητές κανόνιζαν την εβδομαδιαία βραδινή τους έξοδο, μετά τα απαιτητικά μαθήματα των προηγούμενων ημερών. Ο Σόλωνας ετοιμάστηκε και βγήκε στην Κηφισίας, για να συναντήσει τους φίλους του.

Κάποια στιγμή πετάχτηκαν μέχρι το περίπτερο του Κολεγίου να πάρουν σνακ και επιστρέφοντας, πήγαν να περάσουν τη διάβαση στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού. Ο οδηγός που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα αγνόησε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω στον άτυχο Σόλωνα. Ο δράστης δεν σταμάτησε.Έφυγε και παραδόθηκε τρεις ημέρες αργότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.protothema.gr/greece/article/1377484/trohaia-dustuhimata-goneis-pou-ehasan-ta-paidia-tous-adika-stin-asfalto-ta-erga-pou-afisan-sti-mnimi-tous/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ