Home Ελλάδα Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ...

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου»

0

Η εμφάνιση στο «The 2Night Show» – Μίλησε από εκλογές και Ερντογάν μέχρι για Guns N’ Roses και Maestro -Η ατάκα «θα ήθελα να είμαι αόρατος»

Έξι ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1.

Ο πρωθυπουργός σχολίασε τους πολιτικούς του αντιπάλους και αναφέρθηκε στη σχέση με τους συνεργάτες του αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες, καθημερινές του συνήθειες, ενώ μοιράστηκε με τον παρουσιαστή τι του έλεγε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σε μεταξύ τους συναντήσεις, όταν δεν «έγραφαν» οι τηλεοπτικές κάμερες. Επίσεις έδωσε απαντήσεις  στο ερώτημα αν έχει προσωπικές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και τον Δημήτρη Κουτσούμπα αναφέροντας το βίντεο του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ το οποίο έχει γίνει σλόγκαν στο σπίτι του, ενώ αποκάλυψε ότι για να χαλαρώσει βλέπει «Emily in Paris»

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.protothema.gr/politics/article/1371357/ekloges-2023-mitsotakis-den-boro-na-katapio-tis-epitheseis-tou-suriza-sti-gunaika-mou/

Exit mobile version