Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗμιμαραθώνιος Κρήτης: Με τον «Κυριάκο», τον «Αλέξη» και το «αυτοί είστε» το...

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Με τον «Κυριάκο», τον «Αλέξη» και το «αυτοί είστε» το σποτ για τον φετινό αγώνα

Όπως και το 2019 οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης εκμεταλλεύονται το εκλογικό κλίμα

Το κλίμα των εκλογών αξιοποίησαν για άλλη μια φορά οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου στην Κρήτη οι οποίοι, όπως και το 2019, «επιστράτευσαν» τον «Κυριάκο» και τον «Αλέξη» για να διαφημίσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, αξιοποίησαν και την viral ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα «αυτοί είστε».

Το φετινό σκηνικό της διαφήμισης για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στήθηκε έξω από ένα καφενείο με δύο μαυροπουκαμισάδες να συζητούν για το ποιος θα κερδίσει».

«Ο Αλέξης φυσικά» απάντησε ο πρώτος με τον δεύτερο να διαφωνεί και να λέει «κοιμάσαι όρθιος. Ο Κυριάκος θα κερδίσει που έχει εμπειρία». «Μα και ο Αλέξης έχει εμπειρία» επιμένει ο πρώτος από τους δύο πρωταγωνιστές που χτυπούν τα χέρια τους στο τραπέζι κατά την ανταλλαγή των επιχειρημάτων τους.

Αυτό, όμως, ενόχλησε τον τρίτο πελάτη του καφενείου τον οποίο τελικά ξυπνάνε για να τους πει οτι «στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης όλοι είναι νικητές».

Η κόντρα, όμως, των δύο μαυροπουκαμισάδων δεν τελειώνει εκεί αλλά συνεχίζεται όταν «βλέπουν» τον «Κυριάκο» και τον «Αλέξη» να πλησιάζουν με τον έναν εξ αυτών να φωνάζει, μάλιστα, «Αλέξη έλα με φόρα» θυμίζοντας την προσφώνηση της Πόπης Τσαπανίδου προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε viral.

«Εσείς δεν βάζετε μυαλό, αλλά αυτοί είστε» κλείνει η διαφήμιση για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης με την ατάκα του τρίτου πελάτη του καφενείου που φυσιογνωμικά μοιάζει στον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δείτε το φετινό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ