Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑίγινα: Τρεις μαθήτριες στο Παίδων μετά από ατύχημα με πούλμαν

Αίγινα: Τρεις μαθήτριες στο Παίδων μετά από ατύχημα με πούλμαν

Το χειρόφρενο του λεωφορείου λύθηκε και αυτό χτύπησε μαθήτριες που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στο νησί – Μεταφέρθηκαν από την Αίγινα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες εκτυλίχθηκε τις μεσημεριανές ώρες σήμερα έξω από το μοναστήρι Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο AeginaPortgal δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο ενός εκ των δύο λεωφορείων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το λεωφορείο να χτυπήσει τρεις μαθήτριες ηλικίας 14 ετών οι οποίες «πλακώθηκαν» από τα δύο οχήματα.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Αίγινας, Σωκράτης Δούκας μιλώντας στο AeginaPortal ανάφερε πως και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Τα δύο από τα κορίτσια που έχουν τραυματιστεί φέρουν εκδορές, ενώ το τρίτο κορίτσι φέρει κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Οι τρεις μαθήτριες μεταφέρθηκαν  συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο λιμάνι του Πειραιά όπου βρισκόταν Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ένα ασθενοφόρο και από εκεί διακομίσθηκαν  νοσοκομείο Παίδων Αγιά Σοφιά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ