Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» γράφει για τη...

Κατερίνα Στεφανίδη: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» γράφει για τη μητέρα της

Η Ολυμπιονίκης κράτησε αποστάσεις από τις χυδαίες αναρτήσεις της υποψήφιας βουλευτού με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη

Σε αποκήρυξη των γραφομένων από τη μητέρα της Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη προχώρησε η κόρη της, η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, με απαντήσεις που έδωσε σε σχόλια χρηστών μετά τη χυδαία ανάρτηση της μητέρας της.

Όπως ξεκαθαρίζει η Κατερίνα Στεφανίδη «σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου» προσθέτοντας ότι «δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

Η ίδια ήταν ακόμα πιο γλαφυρή σε απάντηση που έδωσε σε χρήστη του twitter ο οποίος την προέτρεψε να «μαζέψει» τη μητέρα της γιατί «έχει πάθει κομματική φανατίλα». «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» απάντησε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

H πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη είχε έρθει ως απάντηση μετά από σχόλιο χρήστη στο Instagram για τα όσα είχε αναφέρει η μητέρα της, γράφοντας «δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Δείτε την απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη σε χρήστη του Instagram

Στη συνέχεια η 33χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας σε επικριτικά σχόλια που δέχθηκε και θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της από αυτήν της μητέρας της, έγραψε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να την κάνει αντικείμενο του κομματισμού του, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν σκοπεύει να «μαζέψει» την μητέρα της καθώς δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν.

Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.

Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική, αφού αναπαρήγαγε το δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ