Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒαρουφάκης: Πρώτη εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό – «Η μύτη είναι σπασμένη σε...

Βαρουφάκης: Πρώτη εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό – «Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία», η απαίτηση της συζύγου του

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια, με τα σημάδια να είναι εμφανή.

Εμφανή είναι ακόμη τα σημάδια από την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια, με τον Γενικό Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σήμερα Τρίτη στον Ant1.

«Η εικόνα σας είναι σοκαριστική», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στον Γιάνη Βαρουφάκη. «Έπρεπε να με δεις πριν από 24 ώρες. Οι άνθρωποι στον Ευαγγελισμό έκαναν θαύματα. Νιώθω ότι έχω ξανανιώσει. Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία», απάντησε ο ΓΓ του ΜέΡΑ25.

Για την υπόθεση της επίθεσης έχει συλληφθεί ένας 17χρονος, ωστόσο, ο κ. Βαρουφάκης δεν τον αναγνωρίζει, καθώς – όπως λέει – ο δράστης ήταν «ένας 25χρονος εξασκημένος στη χειρουργική βία». Επίσης, ο κ. Βαρουφάκης αμφισβητεί ότι η επίθεση έγινε από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και υποστηρίζει ότι πρόκειται για προβοκάτσια και ενέργεια μπράβων.

«Μην αρχίζουμε τη διαδικασία δαιμονοποίησης διάφορων χώρων. Θα περιμένω τη δικαιοσύνη και θα τοποθετηθώ», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης για την ταυτότητα των φερόμενων δραστών.

Όπως εξήγησε, «ήταν 7 αυτοί που μπήκαν στο εστιατόριο. Με έσπρωξε ένας, βγήκαμε έξω και εκεί δέχθηκα γροθιές και κλωτσιές».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες της επίθεσης του είπαν «για να μάθεις να ψηφίζεις μνημόνιο».

Ως προς τον δράστη που τον χτύπησε, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρόσωπό του είναι φωτογραφημένο και καταχωρημένο μέσα στη μνήμη μου».

Η απαίτηση της γυναίκας του για ασφάλεια

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε και για την ασφάλεια που θα έχει από εδώ και στο εξής: «θα αλλάξουν πλέον τα πράγματα, λόγω απαίτησης της συζύγου μου», η οποία του είπε ότι «από εδώ και πέρα θα έχεις μαζί αστυνομικούς».

«Θα με κυνηγάνε» (σ.σ. οι αστυνομικοί του), είπε χαριτολογώντας ο κ. Βαρουφάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ