Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒόλος:Θλίψη για την 19χρονη Μαρία-Στο πένθος η πόλη

Βόλος:Θλίψη για την 19χρονη Μαρία-Στο πένθος η πόλη

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 19χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 19χρονη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, έδωσε μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος εμφανίστηκε στο στομάχι και της προκάλεσε γενικευμένες μεταστάσεις.

Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί θρηνούν για το κορίτσι τους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ξεχώριζε για την ωριμότητα και το ήθος της

Συγκλονισμένη είναι η πόλη του Βόλου από τον θάνατο της 19χρονης Μαρίας Μητράκα.

Ο καθηγητής της κοπέλας, Πανταζής Φασουλίδης, ο οποίος την είχε μαθήτρια για τρία χρόνια στο 5ο Λύκειο, έγραψε για την θλιβερή είδηση:

«Γλυκό μου κορίτσι… Μαρία μου αγαπημένη. Έτσι θα σε θυμάμαι πάντοτε. Με το χαμόγελο και την καλή σου την καρδιά. Τρία χρόνια μαζί δημιουργήσαμε μια στενή σχέση δασκάλου και μαθήτριας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

»Τι να πρωτοπώ για σένα… Το ήθος σου, η ευγένειά σου, η καλοσύνη σου, η φιλομάθειά σου, ο αγώνας σου για την επιτυχία σου στις πανελλαδικές εξετάσεις.

»Αξίζεις πολλά. Ο Παράδεισος είναι δικός σου. Θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου. Κλαίω μόνο γιατί δεν μπόρεσα να σε αγκαλιάσω πριν φύγεις για το δικό σου ταξίδι. Θα σε αγαπάμε πάντα. Καλή ανάπαυση ψυχή μου».

Η Μαρία σπούδαζε Κοινωνική Εργασία στην Κομοτηνή, μια σχολή στην οποία είχε περάσει το 2021 με σχεδόν 16.000 μόρια.

Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας, το τρίτο στη σειρά, και όπως λένε όσοι την γνώριζαν ήταν ένα απίστευτο πλάσμα, με μοναδική ωριμότητα και ήθος.

Η επιθυμία της οικογένειας

Απαρηγόρητοι είναι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι γνώριζαν την 19χρονη κοπέλα.

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης.

Επιθυμία της οικογενείας, αντί στεφάνων και λουλουδιών, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι Γαλήνης της Αγίας Αικατερίνης » και στη «Φλόγα».

Πηγή: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ