Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι 6,5 ετών – Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με δύσπνοια...

Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι 6,5 ετών – Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με δύσπνοια και πυρετό

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 6,5 ετών έχασε τη ζωή του μετά την μεταφορά του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με δύσπνοια και υψηλό πυρετό.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με ασθενοφόρο από περιοχή της συμπρωτεύουσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδάκι παρουσίασε υψηλό πυρετό τις δυο τελευταίες μέρες, είχε δύσπνοια και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ήταν ουσιαστικά νεκρό. Οι γιατροί του Ιπποκρατείου έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια με ΚΑΡΠΑ για να το σώσουν, αλλά ήταν αδύνατο και το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο «Η διακομιδή του παιδιού έγινε έγκαιρα και μάλιστα στο νοσοκομείο έφθασε διασωληνωμένο. Είναι κρίμα. Είναι μεγάλη η θλίψη στους συναδέλφους, που δεν κατάφεραν να το σώσουν, αν και έκαναν τα πάντα».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τόνισε επίσης ότι οι γονείς πρέπει να «δίνουν προσοχή στα μέτρα αυτοπροστασίας και στους εμβολιασμούς των παιδιών».

Τα αίτια της τραγωδίας ΄θα αποκαλυφθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ